CIVITTA - Story of our company

POVESTEA CIVITTA

CIVITTA contestă normele tradiționale de consultanță în management, oferind talente de consiliere calitativă care oferă rezultate la un punct de preț pentru valoare. Noi ajutam clientii nostri de la companii private catre guverne si non-profit pentru a le provoca propriile industrii devenind mai inovatoare, eficiente si dinamice.

COMBINEM MODELUL CONSULTATIV TRADIȚIONAL

CONSULTANȚĂ DE MANAGEMENT PE BAZA FACT

Folosim metodologii și abordări ale setului de instrumente tradiționale de consultanță, cu accent pe rigoarea analitică și rezolvarea problemelor pe bază de facturi. Experienta noastra anterioara de consultanta in peste 10 000 de proiecte si o vasta retea ne permite sa utilizam cele mai bune practici din industrie si functionale.

ECHIPA EXPERIENTA

Echipa noastră de management combină absolvenții firmelor de consultanță Big 3 și Big 4, agenții de cercetare de piață, institute de politici publice și antreprenori. Pentru a completa grupul nostru de parteneri, angajăm talente care doresc să crească și să contribuie la locațiile lor. Printre noi se numără absolvenți de la Harvard, Stanford, Wharton, London Business School, Bocconi, INSEAD și HEC și universități de lider de pe piața noastră internă. Fiecare dintre noi este un expert în diferite industrii, funcții și domenii de politică.

PRACTICĂ ȘI ORIENTATĂ PE IMPACT

Vrem să ne asigurăm că munca noastră oferă rezultate reale clienților noștri. Nu vrem să scriem expuneri teoretice sau rapoarte care colectează praf pe rafturi. Principalul nostru obiectiv este servirea clienților care înțeleg că pot beneficia de ajutor extern și care sunt gata să implementeze soluții și să conducă la schimbări în organizațiile lor. Din partea noastră, îi ajutăm pe acești clienți sugerând soluții pragmatice care iau în considerare specificul clientului, inclusiv capacitățile echipei interne de implementat.

ȘI

CHALLENGERS MINDSET

BOLD ȘI INOVATOR

Independența noastră ne permite să spunem ceea ce credem cu adevărat clienților noștri. Nu ne temem să contestăm status quo-ul și îi încurajăm pe clienții noștri să se gândească la cutie și să le provoace industriei sau instituțiilor schimbări pozitive. Aceasta înseamnă a pune întrebări dificile, a face observații inconfortabile și a aduce idei noi și soluții inovatoare la masă.

MODEL FLEXIBIL ȘI EFICIENT

Ne concentrăm pe ceea ce avem nevoie de clienții noștri - echipe excelente care oferă rezultate pe proiecte. Avantajul nostru provine din următorul model de afaceri: costuri reduse datorate birocrației interne scăzute, cheltuieli limitate la marketing și materiale de vânzare fanteziste, utilizarea înaltă a personalului nostru de consultanță pe proiecte cu clienți plătiți, instrument de colaborare proprietar pentru consultanți (TimeBase), echipa flexibilă și eficientă structuri adaptate nevoilor clienților, tăierea componentelor fără valoare adăugată din domeniul de aplicare al proiectului și aplicarea taxelor de succes acolo unde este garantat.

CIVITTA - The Challengeʳ Advisory

Inițiată ca o alianță a firmelor de consultanță din statele baltice, cu sediul în Estonia, CIVITTA este acum cea mai importantă consultanță de management din Europa Centrală și de Est.

Consultanții noștri sprijină companiile interesate și care operează în peste 40 de țări din Europa, Asia și America, rezultând peste 10 000 de proiecte finalizate.

CIVITTA provoacă industria tradițională de consultanță în management, oferind clienților la un preț rezonabil servicii de consultanță de înaltă calitate bazate pe facturi și analitice. Consultăm clienții din sectorul privat și public și le ajutăm să le provoace propriile industrii, devenind mai inovatoare, eficiente și dinamice.

0

Sucursale naționale

0

Consultanți

0

De birouri

0

Dezvoltatori de software

Prezența noastră

În cei opt ani de la înființare, CIVITTA a devenit consultantul de conducere de lider din Europa Centrală și de Est, angajând peste 300 de consultanți în 23 de birouri din 14 țări.

Sediul nostru internațional se află în Tartu, Estonia. Alte birouri CIVITTA sunt distribuite în Estonia, Letonia, Lituania, Finlanda, Polonia, Ucraina, România, Moldova, Rusia, Belarus, SerbiaSlovacia, Bulgaria și Macedonia Północna, cu un birou de vânzări în Regatul Unit.

De asemenea, desfășurăm proiecte de consultanță și de cercetare de piață în țările din afara piețelor interne. Mii de proiecte finalizate provin dintr-o abordare flexibila si mentalitate internationala si au asigurat o cooperare de succes cu clienti din peste 40 de tari din Europa, Asia si Africa.