Echipa noastră are acreditări educaționale puternice, curiozitate intelectuală, capacitate dovedită de leadership și angajament față de valori. Suntem riguroși din punct de vedere analitic, oferind sfaturi bazate pe fapte pentru a ne duce munca la bun sfârșit. Procedând astfel, oferim un raport excelent calitate-preț, străduindu-ne întotdeauna să înțelegem și să satisfacem nevoile clientului cât mai eficient posibil, cu cel mai mic impact negativ asupra mediului.

Ajutăm:

1. CORPORAȚII

Lucrăm pentru companii din diferite industrii, cum ar fi telecomunicații, servicii bancare, asigurări, retail, producție, FMCG, transport, energie, HoReCa, mass-media și edituri, servicii IT, construcții, silvicultură, agricultură, imobiliare, firme cu capital privat și servicii profesionale.

2. STARTUPS ȘI IMM-uri

Deservim start-up-uri și companii mici din întreaga industrie, cu accent pe companii inovatoare, pe R&D și dezvoltarea ecosistemului start-up-urilor.

3. GUVERNE ȘI ONG-urile

Deservim instituții guvernamentale centrale (ministere și agenții guvernamentale), regiuni și municipalități, instituții de învățământ, inclusiv universități, spitale, companii publice, infrastructuri publice și instituții de utilitate energetică și alte organizații internaționale (BERD, Banca Mondială, Comisia Europeană), organizații non-guvernamentale.

Serviciile pe care le oferim

STRATEGIE

Lucrăm împreună cu clienții noștri la planificarea strategică, extinderea pe noi piețe, managementul schimbărilor și transformării organizaționale, pentru a crea schimbări semnificative în afacerea, organizația și societatea lor. În activitatea noastră, oferim cele mai bune practici de strategie și experiență dobândite în multe țări și industrii.

INOVAȚIE

Ajutăm start-up-urile să crească și să se extindă; universitățile să conecteze cercetarea cu afacerile și să comercializeze cercetarea și dezvoltarea; corporațiile să construiască și să accelereze inovația în interiorul companiei, iar guvernele să construiască comunități și ecosisteme de inovare.

FINANȚARE

Ajutăm clienții să identifice oportunități de finanțare, să dezvolte proiectul și să urmărească procesul de implementare. Oferim servicii de consiliere în finanțarea programelor naționale ale UE, finanțarea programelor la nivel UE (Horizon 2020), atragerea investitorilor de capital și împrumuturile din sectorul privat.

CERCETARE

Colectăm și analizăm informații externe și interne în vederea furnizării unor  informații valoroase pentru luarea deciziilor clienților noștri. Efectuăm cercetări de piață, cercetări de piață a produselor, cercetări de piață a atitudinii, cercetări de politici publice și evaluări ale reformelor politicilor publice.

DIGITAL

Îi ajutăm pe clienți să devină mai competitivi în era digitală folosind Big Data și cele mai recente tehnologii IT. Serviciile noastre includ strategia digitală, analiza și reproiectarea evoluției clienților, UI / UX, dezvoltarea web și mobilă, analiza și segmentarea bazei de clienți, analiza pierderilor și alte servicii IT și Big Data.

IMPLEMENTARE

Oferim asistență în orice etapă a implementării proiectului, prin înființarea și funcționarea biroului de management al proiectelor (PMO), sprijinirea dezvoltării / extinderii afacerii și completarea capacităților temporare și lipsurilor de competență cu consultanții angajați, precum și crearea unor echipe de outsourcing în Central Europa de Est.

Sustenabilitate

Le permitem clienților noștri să integreze sustenabilitatea și inovația durabilă în operațiunile zilnice într-o manieră strategică și cuantificabilă, precum și să îi asistăm în localizarea și obținerea de oportunități optime de finanțare pentru transformarea într-o entitate mai agilă, mai rezistentă și mai ecologică.

CAUŢI SERVICII DE CONSULTANȚĂ?

Cere o cotație

Studii de caz