Sprijinim start-up-urile, companiile și guvernele să evalueze impactul lor asupra mediului și societății într-un mod cuantificabil și practic. Îi ajutăm să identifice și să dezvolte strategii și politici pentru a-și accelera transformarea, proiectarea și dezvoltarea capacităților interne de inovare sau le oferim sprijin pentru inovare prin programe și acceleratoare. Experții noștri pot oferi, de asemenea, asistență în obținerea finanțării celei mai potrivite pentru obiectivele de transformare ale clientului.

DURABILITATE ÎN ORGANIZAȚII
CUANTIFICAREA IMPACTULUI
SPRIJIN PENTRU INOVAȚIE
CERCETARE ȘI POLITICĂ

Cum facem

Abordarea proiectului depinde în mare măsură de stadiul dumneavoastră de dezvoltare, de dimensiunea companiei și de obiective.

  • Drumul către sustenabilitate în organizații începe cu diagnosticarea bazată pe date, care este fundația pentru dezvoltarea strategiei și a foii de parcurs de sustenabilitate. Pentru a vă ajuta să o implementați în practică, vă sprijinim prin dezvoltarea modelelor de afaceri, evaluarea sustenabilității investițiilor, revizuirea operațiunilor lanțului de aprovizionare și aducerea principiilor economiei circulare în proiectarea produselor și serviciilor dumneavoastră.
  • Prin cuantificarea impactului, efectuăm o analiză la nivel de organizație pentru a măsura efectele dumneavoastră de mediu sau sociale, care include cartografierea proceselor, colectarea datelor, construirea și perfecționarea unui model pentru analiză. Interpretăm constatările și dezvoltăm recomandări pentru abordarea punctelor slabe identificate, urmând standardele internaționale aplicabile în domeniu, de exemplu, ISO 14044 și ISO 14040, PAS 2050, pentru EPD-uri EN 15804+A2.
  • În cadrul Innovation Support proiectăm și coordonăm implementarea serviciilor de inovare interne pentru a crea practici durabile și sustenabile în procesele și produsele curente. Pentru IMM-uri și startup-uri, oferim sprijin pentru inovare prin acceleratoare și programe de durabilitate, în numele clienților noștri sau în cooperare cu partenerii noștri (de exemplu, Challenger Accelerator). Dacă sunteți în căutarea finanțării, vă vom ajuta să alegeți opțiunea optimă de finanțare și să pregătiți cererile de grant pentru dvs.
  • Cercetarea și politica se concentrează în primul rând pe recomandările de politici, mijloacele cheie pe care ar trebui să se bazeze deciziile, și sunt formulate folosind metoda „SMART”. Acestea tind să fie orientate spre îmbunătățire, adaptare sau atenuare, în funcție de problema abordată. Al doilea accent este pus pe strategiile de sustenabilitate pentru organismele publice, care sunt dezvoltate ca foi de parcurs pentru atingerea obiectivelor politicii și includ obiective, obiective și măsuri strategice specifice, ajutându-ne clienții să treacă de la viziune abstractă la proiecte acționabile bine pregătite pentru măsurarea succesului.

Studii de caz